Brits bedrijf herenigt mensen met hun verloren teddybeer

Brits bedrijf herenigt mensen met hun verloren teddybeer

Als kind, en ook voor sommige volwassenen, bestaat er weinig dat erger is dan het verliezen van je favoriete teddybeer op de trein. Je kan natuurlijk een nieuwe teddybeer kopen, maar die kan nooit de leegte vervangen die 'Teddy' achterliet.

Dankzij First Great Western, een Brits reizen en vrije tijds vennootschap, ziet de toekomst er voor de mensen die hun beer verloren er een stuk rooskleuriger uit. Het bedrijf is namelijk met een programma gestart dat verloren dieren opnieuw herenigd met hun families.

Teddy Rescue zet namelijk berichten online met een foto waarop de teddyberen afgebeeld zijn zoals criminelen bij de politie gefotografeerd worden. Het ziet er hartverscheurend uit, maar tegelijkertijd ook erg schattig.

"Ze waren niet in staat om zelf van de trein te stappen, waardoor deze beren en andere leuke knuffels werden gescheiden van hun families," verklaart de website van Teddy Rescue. "Uiteindelijk werden ze geholpen door ons behulpzame en vriendelijk personeel en overgebracht naar de Verloren Voorwerpen van Bristol Temple Meads Station."

Iedereen die op zoek is naar een verloren teddybeer kunnen door de foto's zoeken en contact opnemen via e-mail met een beschrijving van de verloren beer.