Brit is volledig bedekt met tattoo's en piercings

Brit is volledig bedekt met tattoo's en piercings

Eli Ink is een Britse tattoo-artiest en grote, zwarte vlekken op zijn lichaam laten tattoeëren is zijn passie. Ondertussen is het grootste deel van zijn lichaam zwart gekleurd, zelfs zijn oogballen zijn er niet aan ontsnapt. Het is een ware metamorfose.

De man heeft verschillende stretchers in zijn gelaat: twee in zijn oren, een erg grote in zijn onderlip en twee in zijn neusvleugels. Je kan letterlijk binnenkijken in zijn neus en zijn onderlip lijkt wel een schotel.

Picasso

De jonge heer ziet de modificaties als kunst. Bovendien houdt Eli van Picasso en is zijn eigenlijke doel eruit te zien als één van de schilders abstracte personages. ''Body art was voor mij dan ook een logische stap'', aldus Mr. Ink.

Voor hij een tattoo-gek werd, was Eli baas van zijn eigen tuinbedrijf, maar dat vond hij maar niks. Uiteindelijk heeft de man zijn geluk gevonden. Hij verklaart dat hij er de rest van zijn leven mee bezig zal zijn. Toevallig houdt zijn vriendin Holly ook van body art. ''Ze is helemaal verliefd op me'', voegt Eli eraan toe.

Work do tonight ?

Une publication partagée par Eli (@eliinkpiercer) le

Old selfie ????

Une publication partagée par Eli (@eliinkpiercer) le