BOOKS. Heidi Lenaerts: "Ik wil zelf een leesclub starten in Oostende"

BOOKS. Heidi Lenaerts: "Ik wil zelf een leesclub starten in Oostende"

"Ik neem vooral het openbaar vervoer en lees daar eigenlijk het liefst. Een boek is sowieso wegdwalen, elders zijn. En dat is het nog veel meer onderweg! Of thuis in mijn hoekje in de zetel of op het strand liggen lezen: ook prima."

"Ik heb altijd heel graag gelezen. Ik herinner me nog goed dat ik in de bib in Stal, het dorp waar ik vandaan kom, als tiener al heel gauw de kinder- en jeugdafdeling had uitgelezen en dat mijn papa dan vroeg of ik naar de volwassenenafdeling mocht. Ik heb nu twee dochters (7 en 10) en ik vind het ook zalig om voor het slapengaan samen een boek te lezen. Ieder om beurt een stukje."

"Binnenkort verhuizen we naar Oostende en ik zou het geweldig vinden om daar een leesclub te kunnen oprichten. Eigenlijk lees ik alle genres graag. Gelukkig heb ik vriendinnen die goed boeken kunnen tippen. Daarnaast haal ik tips uit kranten, magazines, online… Ook mensen die ik volg op instagram zijn een inspiratie. Dan neem ik screenshots en trek ik daarmee naar de winkel. Over ‘Drift' van Bregje Hofstede heb ik alleen nog maar goede dingen gelezen en gehoord, dus ik ben reuzebenieuwd."