Bol.com brengt Vlaamse en internationale topauteurs tot in jouw woonkamer

Bol.com brengt Vlaamse en internationale topauteurs tot in jouw woonkamer

De Boekenbeurs brengt boeken, auteurs en mensen dichterbij elkaar, maar Bol.com wil een stapje verder zetten en brengt nationale en international auteurs tot in de woonkamer van de boekenliefhebbers.  Ter gelegenheid van de Boekenbeurs kunnen fans vragen stellen tijdens een online meet&greet met internationale kleppers als Sophie Kinsella (Confessions of a Shopaholic) en Santa Montefiore (Villa Magdalena). Ook de Vlaamse topauteurs zijn vertegenwoordigd. Pieter Aspe, Wim Lybaert, Pascale Naessens en Urbanus nemen deel aan de actie van bol.com.

Met een assortiment van meer dan 6 miljoen boeken en ebooks is bol.com ook dit jaar prominent aanwezig op de Boekenbeurs in Antwerpen. De website wil boekenliefhebbers die geen bezoek kunnen brengen aan de beurs toch de kans geven om in contact te komen met hun favoriete auteur. Ze maken zelfs een online signeersessie mogelijk. Vergeet dus de lange wachtrijen en ontmoet jouw favoriete auteur online via Skype en stel hem enkele vragen. Tijdens de online signeersessies zitten de auteurs thuis aan de schrijftafel en signeren ze jouw boek met een persoonlijke boodschap. Bol.com zorgt er dan nadien voor dat het boek kosteloos thuis wordt bezorgd.

De Boekenbeurs loopt van 31 oktober tot 11 november. Registreren voor de online signeersessies kan sinds gisteren via bol.com/boekenbeurs.

Bekijk ook zeker de hoogtepunten van de online signeersessies van vorig jaar:

https://www.youtube.com/watch?v=Mk4fYpC7P-k