Boekhoudster steelt 54.000 euro om zoon te verwennen

Boekhoudster steelt 54.000 euro om zoon te verwennen

Nathalie Johnston haalde tussen 2017 en 2018 omgerekend zo'n 54.000 euro uit het bedrijf, waardoor de garage in Manchester zelfs bijna de deuren moest sluiten. Het leverde de nietsvermoedende autohandelaar slapeloze nachten, ruzies thuis en veel stress op. Bovendien ontsloeg de man ook een paar werknemers door de financiële problemen, dat schrijft Metro UK.

Zoonlief verwennen

Het is niet de eerste keer dat Johnston veroordeeld wordt voor fraude. De moeder kreeg eerder een afbetalingsplan voorgeschoteld, waardoor ze haar zoon niet meer kon verwennen. Door die veroordeling maakte ze zich naar eigen zeggen schuldig aan de nieuwe feiten. Zo kon ze meer tijd doorbrengen met haar kind en hem weer trakteren op luxueuze reizen en cadeautjes.

De ex-man van Nathalie Johnston en dus de papa van hun zoon liet weten dat hij er alles aan zal doen om haar ouderlijke gezag te onttrekken. De vrouw staat momenteel terecht en kent haar vonnis op 26 april. Als ze wordt veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding, is het nog maar de vraag of ze die schuld ooit nog kan aflossen.