Blaas je talent nieuw leven in bij Daikin

Blaas je talent nieuw leven in bij Daikin

Vijf redenen maken je warm om bij Daikin te werken?:

1. De marktleider investeert volop in mensen.

Daikin hecht veel waarde aan people growth, want investeren in de ontwikkeling van mensen gaat hand in hand met de ontwikkeling van het bedrijf. De groei van het bedrijf is ook gestoeld op vertrouwen, openheid en langetermijnrelaties met zowel klanten, collega's, zakenpartners als gemeenschappen.

2. Er hangt ambitie in de lucht.

Daikin blijft groeien en wil meer markten veroveren. Naast ontwikkeling van airconditioning en commerciële en industriële koudetemperatuurtoepassingen voor EMEA, gaat Daikin nu ook voluit voor de wereldwijde ontwikkeling van verwarmingsoplossingen. Dit brengt ongekende uitdagingen mee voor zijn werknemers.

3. Innoveren in de producten van morgen.

Innovatie is altijd de hoeksteen geweest van het Daikin-succes. Vandaag wordt dus de spitstechnologie voor morgen ontwikkeld. Het bedrijf staat dan ook bekend om zijn doorgedreven productontwikkeling, kwaliteit en zijn innovatie in energiezuinige oplossingen.

4. Werken in een internationaal klimaat.

Daikin Industries Ltd. is globaal actief. Daikin Europe is als hoofdkwartier verantwoordelijk voor zowel Europa, het Midden-Oosten als Afrika (EMEA). Daikin heeft fabrieken in België, Tsjechië, Duitsland, Turkije en Italië, een netwerk van verkoopdochters en een divers en multicultureel EMEA-hoofdkwartier.

5. Ecologische verantwoordelijkheid.

Ecologische duurzaamheid is een hoofdbekommernis van Daikin. Als koploper op vlak van energierendement en innovatie wil Daikin huizen en bedrijven voorzien van de meest efficiënte en veilige oplossingen voor alle koelings- en verwarmingsnoden. Het bedrijf is zich hierbij erg bewust van de verantwoordelijkheid die het draagt om het milieu te beschermen.


Dit artikel wordt u aangeboden door onze partner Daikin.