BIZAR. Celstraf voor man die tijdens corona-inbreuk masturbeerde

BIZAR. Celstraf voor man die tijdens corona-inbreuk masturbeerde

Op vrijdag 17 april bevond de dakloze Alexandre D. (30) zich voor de etalage van een boekenwinkel aan de Dijver in Brugge. In het zicht van een medewerkster van de boekhandel haalde hij zijn geslachtsdeel boven en begon zichzelf te bevredigen. De potloodventer kon de feiten moeilijk ontkennen, want op camerabeelden was het tafereel duidelijk zichtbaar. Hij beweerde door voetpijn op de grond te zitten.

Referentieadres in Brussel

Ook voor zijn aanwezigheid in Brugge had D. geen geldige reden. De beklaagde verklaarde enkel over een referentieadres in Brussel te beschikken, maar in de praktijk van de ene naar de andere stad te dwalen. Als dakloze vond hij dat hij zich niet aan de coronamaatregelen hoefde te houden. Enkele dagen eerder was hij in Blankenberge ook al op een corona-inbreuk betrapt. Voor openbare zedenschennis en het niet-naleven van de coronamaatregelen werd hij veroordeeld tot zes maanden effectieve gevangenisstraf en een geldboete van 400 euro.

Meest gelezen
 1. julievdsthumb

  Kijkers van ‘The Masked Singer’ merken iets op bij Julie Van den Steen: «Zo jammer»

 2. angelinathumb

  Angelina Jolie heeft wel een héél vreemde fetish in bed: «Ik weet niet wat mij bezielde»

 3. juliethumb

  Julie Vermeire verontwaardigd na haatreactie: «Hoe zou jij je voelen?»

 4. betraptthumb

  Vrouw betrapt vriendje op overspel terwijl ze een video opneemt: «Die heeft nogal lef, zeg!» (video)

 5. BELGAIMAGE-186725486

  Sneeuwval zorgt voor «horrortaferelen» in Syrische vluchtelingenkampen: «Hulpverleners halen mensen uit ingestorte tenten» (foto’s)