Billie Eilish verrast met nieuw nummer over de lockdown

Billie Eilish verrast met nieuw nummer over de lockdown

Ook Billie Eilish heeft zich creatief beziggehouden tijdens de lockdown. De 18-jarige zangeres heeft geen mandala's ingekleurd, maar een nieuwe song geschreven. Donderdag horen we 'My Future' voor het eerst.

Eilish had het enkele weken geleden al over nieuwe nummers. “Tijdens de quarantaine heb ik zeeën van tijd om samen met mijn broer nieuwe muziek te schrijven. Eén van de nieuwe nummers is zelfs al af", aldus de Amerikaanse zangeres. "Het lied is heel persoonlijk. Het gaat voor een deel over deze periode. We worden bijna verplicht om ons slecht te voelen en iedereen om ons heen te missen, maar eigenlijk ben ik blij met de stilte."

James Bond

‘My Future' is de eerste song die Eilish uitbrengt na ‘No Time To Die'. Dat nummer zag in februari het levenslicht voor de nieuwe James Bond-film, maar door de coronacrisis werd de release van de film uitgesteld.

Naast Billie Eilish heeft ook Taylor Swift gebruik gemaakt van de extra tijd in de lockdown. Zij kwam vorige week met het volledige album 'Folklore'.