Betrapt! Postbode stopt elke dag om hond een dikke knuffel te geven

Betrapt! Postbode stopt elke dag om hond een dikke knuffel te geven

Door weer en wind de post rondbrengen, volgens sommigen is het een hondenstiel. Gelukkig is het dat soms ook letterlijk. Om zijn ronde aangenaam te maken, knuffelt een postbode in Nieuw-Zeeland elke dag met de viervoeter van ene Michael Collins. Die vond het tafereel zo aandoenlijk dat hij het vastlegde in een filmpje, dat meteen viraal ging.

Tot zijn grote verbazing stelde Collins vast dat zijn postbode niet alleen de brieven bij hem in de bus komt steken, maar ook zijn hond keer op keer een stevige knuffel geeft. Elke dag. Daarop deelde de man uit Tauranga een filmpje van wat hij zelf omschrijft als "iets cool".

"Of we nu post hebben of niet, onze postbode stopt elke dag even om mijn hond te zien. Voor veel mensen is het een gevaarlijke hond, omdat hij zo groot is. Maar hij blaft eigenlijk nooit. Deze man stapt elke dag van zijn fiets om mijn viervoeter een aai en een knuffel te geven."

Dat de liefde wederzijds is, is duidelijk te zien in het filmpje hieronder. De hond kwispelt enthousiast met zijn staart als hij de postbode ziet.

Bron: Buzzfeed, Foto Pixabay