Beproef je detective-vaardigheden in de ASUS #escaperoom

Beproef je detective-vaardigheden in de ASUS #escaperoom

In december neemt ASUS de rol van Sinterklaas en de Kerstman op zich. Ze geven namelijk drie tablets en een laptop weg, en het enige dat jij hoeft te doen, is voor detective spelen. Hoe dat werkt? Simpel, je zet je detective-hoed op en gaat naar de Facebook-app. In de ASUS #escaperoom moeten een paar puzzels opgelost worden, waarna er een code tevoorschijn komt. Met die code kun je proberen te ontsnappen.

Maar dat is nog niet alles. Aan het einde van die gave app krijg je een speciale code, die je aan vrienden kunt uitdelen. Als jouw code het vaakst gebruikt wordt, win je de ASUS Transformer Book T100. Misschien nog wel leuker is de levensechte ASUS #escaperoom, die eind december te vinden zal zijn op een toffe locatie in België. Houd daarvoor deze pagina of de Facebook-pagina in de gaten, waar de uiteindelijke locatie onthuld zal worden.

Bij de offline #escaperoom worden je detective-skills wat meer op de proef gesteld en maakt de snelste tijd kans op een ASUS Transformer Book T100. Maar je kunt er ook gezellig een praatje maken en vragen stellen over de nieuwste ASUS-producten, zoals de nieuwe MeMO Pad 7 en de Transformer Book Flip.