Beleef het perfecte huwelijk voor één miljoen dollar

Beleef het perfecte huwelijk voor één miljoen dollar

Deze bruiloft is niet bedoeld voor iedereen: alleen koppels met een budget van een miljoen dollar en bereid zijn om alle voorbereidingen aan een W South Beach in Miami toe te vertrouwen, zullen ervan kunnen genieten.

Voor de bruiloft genieten de bruid en bruidegom van een verblijf van vier overnachtingen in aparte kamers en krijgen ze een excursie met een watervliegtuig en een diner op een jacht. In de spa zal de bruid een 'beauty boot camp' krijgen om er stralend uit te zien op de grote dag.

Ook de bruidegom zal er in de watten gelegd worden. De jurk en smoking worden in de winkel op maat gemaakt door bekende modeontwerpers.

Op de grote dag zal het hotel de gastheer zijn van 175 gasten die de specialiteiten van chef-kok Andrew Carmellini van restaurant The Dutch kunnen genieten. Een team van fotografen, een band en een DJ zullen ervoor zorgen dat je een onvergetelijke dag zult beleven die je op foto weer kunt terugkijken.

Na de huwelijksnacht in de Penthouse Suite, zal het paar voor zes nachten verblijven op het koninklijk domein in St. Regis Bora Bora.

Begin dus al maar te sparen.