IN BEELD. Vader organiseert hilarische verkleedpartijen met dochter

Een tuinkabouter, een KFC-doos met gefrituurde kip of een bloempot: je kan het zo gek niet bedenken of Sholom Ber Solomon heeft er al een kostuum van gemaakt voor zijn dochter. Met de verkleedpartijen verovert het duo harten op sociale media.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Solomon heeft er zijn hobby van gemaakt om samen met zijn spruit Zoë het ene na het andere karakter na te spelen. Elke keer voorziet hij ook bijpassende outfits. Als hij tevreden is over de kostuums, legt zijn vrouw Carli het duo vast op de gevoelige plaat. Het resultaat kan je bekijken via Facebook en Instagram.

Ondertussen heeft de man de smaak flink te pakken. Pas als Zoë de fotoshoots niet meer leuk vindt, is hij van plan om ermee op te houden. "Ik probeer het zo lang mogelijk vol te houden, totdat ze niet meer graag voor de camera poseert", vertelt hij aan de Britse Metro. "Ze maakt de foto's een pak schattiger, want zonder haar ben ik gewoon een mollige man die het leuk vindt om gekke foto's te maken."

Viraal

Het is geen verrassing dat heel wat socialemediagebruikers dol zijn op de foto's van de creatieve vader. Op Facebook heeft hij al meer dan 3.000 likes verzameld, terwijl hij op Instagram al meer dan 7.700 volgers heeft. Wij selecteerden alvast enkele van onze favorieten.

[gallery type="slideshow" size="full" td_select_gallery_slide="slide" ids="750622,750623,750624,750625,750626,750627"]