Annelies uit 'Blind Getrouwd': "Ik wil zelfs geen kus meer van Joris"

Annelies uit 'Blind Getrouwd': "Ik wil zelfs geen kus meer van Joris"

De ‘Blind Getrouwd'-koppels zijn terug van huwelijksreis en proberen hun normale leventje weer aan te vangen, samen met hun kersverse partner, uiteraard. Voor Elke en Tim loopt de ‘integratie' bij elkaars vrienden op wieltjes.

Teleurgesteld

Bij Annelies en Joris gaat het dan weer van kwaad naar erger. Joris blijft tevergeefs zoeken naar bevestiging van Annelies, maar de 29-jarige leerkracht uit Kessel-Lo geeft geen kik. Integendeel, zijn onzekere gedrag jaagt haar stilaan de stuipen op het lijf.  “Langs de ene kant weet ik wel dat Joris echt een kei leuke kerel is en dat ik mij daar wel bij op mijn gemak voel. Maar nu is hij helemaal in de war en hard zoekende en hij heeft heel veel bevestiging nodig. Ik merk ook dat ik me de laatste dagen meer terugtrek. Dat ik zoiets heb van: ‘Ik wil niet meer geknuffeld worden, of ik wil zelfs geen kus meer krijgen omdat ik teleurgesteld word omdat hij zo teleurgesteld kijkt'. Dat is wel heel jammer”, vertelt ze aan een vriendin.

Wanhoop nabij

De 30-jarige IT- zaakvoerder uit Antwerpen weet niet meer wat hij nog kan doen om terug leven in de brouwerij te brengen. “Wat doe ik nu verkeerd? Ik wil graag dat zij hetzelfde kan voelen als ik voel. Ik zou dat graag willen delen met haar. Ziet ze niet hoe fantastisch dit is? Al is dat samen gaan wandelen of samen koken, het maakt me niet uit wat we doen, maar ik wil die blijdschap gewoon kunnen delen. Maar het komt niet over, hé”, klinkt het.