Altijd on-the-move

Altijd on-the-move

Koerier voor UPS in Diegem

?“De mensen zien mij altijd graag komen”

“Ik rijd heel de dag rond met pakjes die ik ga ophalen en bezorgen bij klanten. Gemiddeld zijn dat er tachtig per dag. Mijn werkterrein is het hart van Brussel, daar ligt alles vrij dicht bij elkaar dus dat is een groot voordeel maar het kan soms wat moeilijker zijn als er bijvoorbeeld een Europese top gepland is.”

“De mensen zien mij altijd graag komen. Ik doe het nu al meer dan twintig jaar en nog altijd met evenveel plezier. Je moet natuurlijk wel stressbestendig zijn want je zit altijd in het verkeer. Je moet ook aandacht hebben voor de klanten en een goede service kunnen leveren. Na een tijdje begin je de vaste klanten wel goed te kennen en dat maakt het werken aangenaam. Ik ben ook altijd onderweg.”

 

Luc Motmans

Account Manager logistiek t-interim

“Positieve feedback, daar doe ik het voor”

“Als accountmanager logistiek ondersteun ik de kantoren van t-interim. Aan de hand van het ontwikkeld ”logistiek concept” observeer ik de werkvloer en werkzaamheden van gezochte logistieke medewerkers. Ik maak per profiel een checklist op met de gevraagde skills. Na plaatsing van de kandidaten ondersteunen wij zowel bedrijf als kandidaat in een uniek nazorgproject tijdens de uitzendtewerkstelling.”

“Het is een afwisselende job met een grote nationale actieradius. In vorige jobs was ik actief als coach en als sales & marketing manager van een logistiek opleidingscentrum. Tijdens mijn werkzaamheden in dat centrum heb ik veel uitzendkrachten voor t-interim opgeleid. Omdat t-interim een specialiteitenniche logistiek wilde opzetten, was de connectie snel gemaakt en nu ben ik al negen jaar bij t-interim aan de slag.”

“Positieve feedback van klantbedrijven en tevreden collega's die de juiste medewerkers kunnen plaatsen, daar doe ik het voor, elke dag opnieuw!”