Aldi verkoopt goedkope opblaasbare jacuzzi

Aldi verkoopt goedkope opblaasbare jacuzzi

Het is stilaan zomer, dus iedereen met een jacuzzi maakt zich al op voor maandenlang pruttelen in de buitenlucht. Zij die er nog geen hebben, kunnen zich wenden tot de Britse Aldi-winkels. Daar verkopen ze een opblaasbaar bubbelbad aan een heel scherpe prijs.

Normaal moet je voor een jacuzzi minstens ongeveer 3.000 euro neertellen. Maar dan heb je een stevig toestel uit kunststof. De opblaasbare versie van de supermarkt zou je slechts 400 euro kosten. Best betaalbaar voor een bad met een diameter van 196 centimeter, geschikt voor vier personen en uitgerust met "120 luchtstralen".

Via omwegen te koop in België

Het bedrijf Aldi heeft ook vestigingen in België en dan rijst de vraag natuurlijk of het product ook in België te verkrijgen zal zijn. Maar dat is nog onduidelijk. Ons land behoort tot Aldi Nord, hetzelfde moederbedrijf als het buurland aan de andere kant van het Kanaal. De kans is dus bestaande dat het product ook hier in de Aldi-winkels komt te liggen. Al is daar nog niets over geweten.

Maar niet getreurd, er is altijd nog Intex, de firma die de jacuzzi's produceert. Het verkoopt het bubbelbad en andere opblaasbare producten ook via Bol.com, Blokker en verschillende andere verdelers. Bij Bol.com kan je het kopen voor 500 euro.