AKELIG! Camera filmt 'geest van overleden kat' op zetel (video)

AKELIG! Camera filmt 'geest van overleden kat' op zetel (video)

De vrouw deed haar verhaal op Reddit. Op 24 mei, precies een jaar nadat haar zwarte kat Blackjack overleed, filmde haar beveiligingscamera iets heel vreemds. Je ziet hoe haar andere kat naar de gang loopt, maar plots duikt er een silhouet op in de zetel. Wanneer de vrouw het licht aansteekt, is het zwarte ‘ding' nog duidelijker te zien.

Lievelingsplekje

Volgens de vrouw kan het niet anders dan dat de geest van Blackjack daar lag. Haar andere kat heeft immers veel lichtere kleuren (wit en bruin) en de kussens in de zetel zijn lichtgrijs en rood. Bovendien lag Blackjack heel vaak in die zetel, al was dat niet altijd op die plek.

Overtuigend bewijs

De video werd hevig becommentarieerd. Heel wat mensen geloven dat het zomaar kan. “Dat is inderdaad je overleden kat. Niet enkel gestorven mensen keren af en toe terug naar plaatsen waar ze aan gehecht waren. Ook dieren doen dat” en “Dat is heel overtuigend bewijs. Het ziet er exact uit als een zwarte kat en je zag hem duidelijk niet toen je de kamer binnenwandelde”, klinkt het onder meer.

YouTube / Paranormal Globe