1 aprilgrap of niet? Wie zal het zeggen

Vandaag is het weer 1 april, de tijd van het jaar om je vrienden te imponeren met je beste grapjes. Wees op je hoede voor aprilvissen. Wat is een 1 aprilgrap en wat moet je 'au sérieux' nemen?
door
Laura.Brusselaers
Leestijd 1 min.

Op 1 april laten we ons allemaal wel eens vangen door een aprilvis. Dit zijn enkele aankondigingen die wat verdacht lijken, wat denkt u?

De winkelketen HEMA wil een rookworstvlaai op de markt brengen. Het gebak zou vanaf dit weekend op 1 april verkrijgbaar zijn bij de Nederlandse keten.

Domino's Pizza maakte bekend dat ze willen experimenteren met een zelfrijdende robot die aan huis levert. De Amerikaanse restaurantketen zou een samenwerking aangaan met Starship, een Londens bedrijf dat volop bezig is met zulke zelfrijdende robots. Dat Domino's Pizza net voor 1 april met het nieuws naar buiten komt, doet vragen rijzen.

Nog een laatste om het af te leren. 1 aprilgrap of niet? Groupon lanceerde afgelopen week een nieuwe nagellak met proseccosmaak, 'Prosecco Polish'. De nagellak is eetbaar en smaakt naar de Italiaanse wijn Prosecco. Volgens het persbericht word je de volgende dag wakker zonder hoofdpijn. Ideaal toch?