Twee originele brunches om te ontdekken in Brussel

Twee originele brunches om te ontdekken in Brussel

De kersttrui, tot voor kort nog symbool voor slechte smaak, is dit jaar weer helemaal hip. Hoe lelijker, hoe beter! De internationale dag van de kersttrui valt op 21 december, maar wacht gerust een paar dagen voor je hem weer in de kast legt. Op 25 december organiseert het Radisson RED Brussels hotel, in de Idaliestraat in Elsene, een brunch ter ere van de lelijke kerstsweater. Van 12u30 tot 16u30 kan je er met vrienden of familie terecht voor een groot en feestelijk buffet in een gemoedellijke sfeer. Reken op 49 € voor een volwassene en 25 € voor kinderen onder 12 jaar. Vergeet zeker niet je mooiste spuuglellijke kersttrui aan te trekken!

Info en inschrijvingen op 02/626.81.31 of via e-mail: meetings.brussels@radissonred.com

Nieuwjaar voor superhelden

Een week na de kerststruien zijn alle superhelden welkom voor een brunch. In het hart van het Europese kwartier, op enkele passen van het station Brussel-Luxemburg en het Europees parlement, organiseert het Radisson RED Brussels hotel op 1 januari, van 12u30 tot 16u30, een brunch in superhelden-thema. Alle kinderen zijn welkom om het nieuwe jaar in te zetten verkleed als hun favoriete superheld! Laat je je als ouder ook verleiden tot een verkleedpartij? Dan maak je nog meer kans om met een leuke verrassing naar huis te gaan. Je betaalt als volwassene 49 €, kinderen mogen voor 25 € aanschuiven aan een gevarieerd buffet met drank à volonté.

Info en inschrijvingen op 02/626.81.31 of via e-mail: meetings.brussels@radissonred.com

Circulaire kerstmarkt

Op zoek naar een duurzaam en origineel kerstcadeau? Op 14 en 15 december organiseren Greentech.brussels en Greenbizz.brussels hun « Let it Slow Market ». Op deze originele kerstmarkt kan je de producten van een twintigtal lokale bedrijven, actief in de circulaire economie, ontdekken. Aanstaande vrijdag (van 16u tot 22u) en zaterdag 15 december (tussen 11 en 17u) ontdek je er niet alleen bijzondere kraampjes maar ook zero-waste ateliers, workshops waar je je eigen cosmetica leert maken, degustaties en kinderanimatie.

Adres: Greenbizz.brussels, Dieudonné Lefèvrestraat 17, 1020 Brussel

Met de medewerking van hub.brussels