De krokusvakantie wordt één groot eetfestijn

De krokusvakantie wordt één groot eetfestijn

Weg met de studieboeken, leve de vakantie! Eindelijk kan je weer een uitstapje maken met heel je gezin. De ultieme activiteit tijdens de krokusvakantie zijn natuurlijk de carnavalsfeesten.

#drukdrukdruk

Je bent al dagen in de weer om de perfecte outfit samen te stellen voor je koters, maar ondertussen wil je ook je werk niet uit het oog verliezen en mag je huis geen puinhoop worden. Het is dus behoorlijk druk, druk, druk. Je laat het niet aan je hart komen. De kids hebben hun ogen uitgekeken tijdens de carnavalsstoet en hun zakken zitten vol met snoep, maar nu beginnen hun maagjes toch wat te knorren. En dan besef je opeens dat je door alle drukte bent vergeten om naar de winkel te gaan en niets meer in huis hebt om klaar te maken. Wat nu?

Kind is koning

Je kroost heeft al genoeg snoep verorberd, dus fastfood is uit den boze. Al snel heb je een Eureka-moment, want op weg naar huis is er gelukkig een Lunch Garden. Hier kan je het feest gewoon verderzetten, want de restaurantketen gaat er prat op dat elk kind, hoe jong ook, koning is. Lunch Garden is namelijk een erg kindvriendelijk restaurant. Maak je geen zorgen om confetti, schmink of smostaferelen, het nieuwe interieur kan tegen een stootje.

We weten allemaal dat kinderen nogal kieskeurig kunnen zijn als het op eten aankomt. Bij Lunch Garden kunnen je bengels hun menu helemaal zélf samenstellen, net zoals de grote mensen. Ze kunnen kiezen uit verschillende gerechten en er zijn verschillende warme groentjes en aardappelgerechtjes verkrijgbaar. Je schotelt je lievelingen bij Lunch Garden dus een snelle én gezonde hap voor. Als klap op de vuurpijl kunnen je feestneuzen een chocolademousse of ijsje eten. Een fantastische afsluiter van een prachtige dag voor maar 4,99 euro.

Kidscorner

Als je kinderen voor of na het eten nog wat energie kwijt willen, kunnen ze zich uitleven in de kidscorner van Lunch Garden. Ze vinden er spelletjes, kleurplaten en ballonnen. Je hoeft ze dus niet aan te manen om stil te zitten. Je bengels mogen in Lunch Garden helemaal zichzelf zijn.

Eenmaal thuis leg je je kinderen met een lekker gevulde maag in bed. En jij? Jij neemt nog een drankje en zakt voldaan onderuit in de zetel. Dit ga je vaker doen.