Adil en Bilall zijn door fans in stijl uitgezwaaid naar Hollywood

Adil en Bilall zijn door fans in stijl uitgezwaaid naar Hollywood

Het duo genoot de voorbij weken volop van de succesvolle release van hun derde langspeelfilm ‘Patser'. Omdat Adil en Bilall in stijl wilden vertrekken, stonden ze met de gouden ‘Patser'-wagen op de Groenplaats in Antwerpen voor enkele selfies.

Droomproject

Deze week zal het erom spannen, want de twee rijzende sterren willen hun droomproject binnen halen. Maar daarvoor moeten ze eerst nog onderhandelen met Sony Pictures en producer Jerry Bruckheimer. De derde prent in de franchise zal 'Bad Boys For Life' heten. Acteurs Will Smith en Martin Lawrence zullen de hoofdrollen opnieuw vertolken.

Druk op de ketel

 

"Het is allemaal nog niet 100% zeker, maar net daarom moeten we nu naar daar", zegt Fallah. "We moeten er druk op gaan zetten. Alleen door daar ter plaatse te zijn, kan je ervoor zorgen dat de zaken vooruitgaan." El Arbi en Fallah skypeten naar eigen zeggen al met hoofdrolspeler Will Smith, waar ze grote fan van zijn.

Eerder maakte het regisseursduo ook al de pilootafleveringen van de Amerikaanse tv-series 'Snowfall' en 'Scalped'. Ook 'Beverly Hills Cop 4' zou nog voor hen in het verschiet liggen.