Kleding uit je favoriete Netflix-serie kopen? Dat wordt steeds makkelijker

Kleding uit je favoriete Netflix-serie kopen? Dat wordt steeds makkelijker
Foto Unsplash

Maar, ramp oh ramp, waar begin je? Er bestaan tegenwoordig zoveel merken, zoveel verchillende kledingstukken dat de zoektocht naar dat ene bloesje haast onbegonnen werk lijkt. En dat is het in principe ook, maar gelukkig bestaat er voor (bijna) elk probleem een oplossing.

Handige websites

Je bent heus niet de enige die zih afvraagt waar die broek, die rok of die schoenen vandaan komen. Duizend-en-een anderen speuren net als jij het internet af op zoek naar DAT kledingstuk. Maar eigenlijk hoef je het helemaal niet zo ver te gaan zoeken, want er bestaan tegenwoordig handige hulpmiddeltjes in je zoektocht. Zo heeft Netflix een webshop waar je voornamelijk merchandise, maar ook steeds meer ‘gewone’ kledingstukken uit je favoriete series kan kopen. Denk bijvoorbeeld aan de zonnebrillen uit ‘Emily in Paris’. De bedoeling is om dat aanbod nog uit te breiden in de toekomst, dus houd hun site zeker in het oog.

Een andere handige helper is Seek. De vrouw achter deze site is Sara Klausing, aka ex-redactrice bij Vogue US. Zij vertelt je exact welk kledingstuk je favoriete personage draagt, stuurt je door naar waar je dat kan bemachtigen én geeft je een hele rist goedkopere alternatieven. Want hoe mooi dat Chanel-jasje ook is, we hebben niet allemaal een koninklijk kledingbudget.