Drie herfstige activiteiten om deze maand te proberen

Drie herfstige activiteiten om deze maand te proberen
Foto Unsplash

Pompoenenjacht

Het is misschien een beetje cliché, maar ja, de herfst is hét pompoenenseizoen bij uitstek. Als je zelf enkele mooie exemplaren in je tuin hebt liggen, kan je daarmee aan de slag, maar anders is er vast wel een pompoenkwekerij bij jou in de buurt waar je er op de kop kan tikken. En niet alleen het uitje naar de kwekerij of je tuin is een leuke activiteit. Vervolgens moet je tenslotte beslissen wat je met al die pompoenen gaat doen: versieren, koken of uitkerven? Aan jou de keuze.

Bladeren rapen

We zeiden het al, maar de natuur heeft dit seizoen een hoop te bieden. De bladeren van de bomen kleuren in duizend-en-een tinten vooraleer ze naar beneden vallen. Dat betekent niet alleen dat je prachtige foto’s kan maken, maar ook dat je kan knutselen. Of je nu kinderen hebt of niet, een collage maken met herfstbladeren kan altijd. Maak het zo moeilijk of makkelijk als je zelf wil en vergeet voor even je dagelijkse zorgen.

Spa’en

Wil je helemaal tot rust komen? Heeft je lichaam nood aan wat warmte? Dan is dit hét moment om een bezoekje te brengen aan de spa. Blijf in het water dobberen tot je vingers helemaal verrimpeld zijn en zweet je te pletter in de sauna. Goed voor je lijf én je geest.