Per ongeluk verstuurd berichtje naar wildvreemde mondt uit in huwelijk

Per ongeluk verstuurd berichtje naar wildvreemde mondt uit in huwelijk

De 44-jarige autoverkoper Michael Evangelou wilde zichzelf er vorig jaar aan herinneren dat hij een keer naar de film 'Girls Trip' moest gaan kijken. Daarom stuurde hij zichzelf een sms met de naam van de film. Maar zijn berichtje belandde toevallig ergens anders. De verbazing was dan ook groot toen hij een berichtje terugkreeg.

'Girls trip?' reageerde visagiste Lina Dahlbeck. De twee raakten aan de praat en konden het goed met elkaar vinden. Zo goed zelfs dat ze slechts vijf uur na het eerste bericht besloten om samen iets te gaan drinken. De date was een succes en de volgende dag zagen ze elkaar weer. "Sindsdien zijn we niet meer zonder elkaar geweest", glundert Lina.

Dubaï

De grote droom van Lina was om in Dubaï te wonen. Michael zag het meteen zitten om te emigreren. "Maar ik wees erop dat Dubai een moslimland is en dat we eerst zouden moeten trouwen voordat we kunnen samenwonen", aldus Lina. Zonder te twijfelen vroeg Michael haar ten huwelijk. De man wist zeker dat hij de rest van zijn leven bij Lina wilde blijven en gelukkig was dat gevoel wederzijds.

Voordat ze Michael ontmoette, was Lina zes jaar vrijgezel en had ze de hoop op een echte relatie opgegeven. "Iets in zijn berichten intrigeerde me", zegt Lina. "Hij leek me heel aardig en aan zijn foto zag ik dat hij ook knap was. De rest is geschiedenis. Ik ben blij dat technologie ons samen heeft gebracht, ook als het een foutje was," besluit ze.