Eerste hulp bij festivals

Eerste hulp bij festivals

Menig festivalganger ruilt zijn smartphone een paar dagen in voor een oud gsm-toestelletje of laat hem simpelweg thuis. Zo hoef je bijvoorbeeld niet bang te zijn om bier te morsen over jouw dure telefoon. Toch zou dat geen probleem mogen vormen voor de Samsung S8: de smartphone is zowel water- als stofbestendig. Niet dat ik hem ter experiment in een Dixi-toilet heb laten vallen, maar ik kan bevestigen dat het toestel zich niet liet kennen in de regen!

Bovendien hoef je de smartphone niet zelf in handen te hebben om hem te ontgrendelen. Wie zijn armen voor drank heeft, kan dankzij de irisscan zijn telefoon openen gewoon door ernaar te kijken. De patronen in je irissen zijn uniek en dus haast niet te vervalsen.

Wie iets meer wil weten over een muziekgroep, de locatie van het festival of het menu in een exotische eetkraam, kan altijd eens proberen met Bixby. Via deze nieuwe zoekfunctie trek je gewoon een foto of selecteer je een bestaande afbeelding en krijg je onmiddellijk gelijkaardige zoekresultaten te zien. Toch kon Bixby mij niet wijzer maken over een soort hambuger tussen twee wafels. Al snel werd mij duidelijk waarom: de vrouw in de foodtruck wist mij te vertellen dat de Wurger een zelf uitgevonden wafelhamburger was van Belgische makelij!

 

 

 

Voor meer toepassingen over de Samsung toestellen, ga naar samsung.com