Dit zijn onze favorieten op Couleur Café

Dit zijn onze favorieten op Couleur Café

Dubioza Kolektiv

De gekke noot van het festival. Deze muzikanten uit het voormalige Joegoslavië brengen moeiteloos een heel stadion aan het dansen. Ze openen de Red Stage op vrijdag en je bent gewaarschuwd: het zal swingen!

Vrijdag 18u30 Red Stage

Flavia Coelho

Foto Youri Lenquette

De Braziliaanse zangeres is terug met een nieuwe plaat. Op het podium kent ze haar gelijke niet als het erop aankomt het publiek aan het dansen en lachen te krijgen. Haar vrolijke, zonovergoten sound is ideaal om het weekend op gang te trappen. Allemaal samen!

Vrijdag, 20u45, Blue Stage

M

Foto Yann Orhan

Matthieu Chedid ging op zoek naar nieuwe geluiden op de podia in Bamako, de hoofdstad van Mali. Hij kwam naar huis met een mix van afro en pop. Het ontdekken waard!

Vrijdag, Red Stage, 22u

Orishas

Deze Cubaans-Franse rappers hebben een reputatie van hier tot in Havana. Nadat ze in 2009 een punt achter hun carrière zetten, geraakten ze wat in de vergetelheid. Maar in 2016 kwamen ze weer samen en dit weekend houden ze halt in Brussel!

Vrijdag, 0u15, Red Stage

Scylla

De Brusselse rapper is een van de vele locals op de affiche. Op het menu: vette beats, coole lyrics en een super sympathieke ket. Niet te missen in het magische decor van de Green Stage!

Zaterdag, 18u15, Green Stage