‘Temptation’-Donna ziet het al niet meer zitten: «Zonder hem leven is misschien beter voor mij» (video)

‘Temptation’-Donna ziet het al niet meer zitten: «Zonder hem leven is misschien beter voor mij» (video)
Play5

Tijdens de eerste kampvuurbeelden zagen we hoe Nico het goed kan vinden met Presley. Voor de camera hemelt hij haar op en vraagt hij zelfs om hun zender uit te doen «zodat ze vieze dingetjes kunnen zeggen». Dat zorgde voor verontwaardiging bij Donna, die het nu al gehad heeft met hem. «Ik kan echt niet meer. Ik kan nu niet meer met hem samen zijn. Ik kan met hem niet meer bij mijn familie komen. Als iedereen thuis tegen u zegt om uw gezond verstand te gebruiken, waar zit dat dan bij hem?», klinkt het.

Tijd- en geldverspilling

Donna vindt dat Nico nu al over de schreef is gegaan. Ze overweegt om de relatie stop te zetten. «Komaan, hij wil na drie dagen zijn zender uitzetten om vieze woordjes uit te spreken. Sorry, maar dat verdient eigenlijk niemand. Het voelt echt alsof ik mijn tijd verspild heb. En geld. Dit gaat echt geld kosten. Ik weet nog toen ik vorig jaar tegen mijn oma zei dat we de meubels hadden besteld en dat we daar 12 weken op moesten wachten. Toen antwoordde ze dat we binnen 12 weken toch niet meer samen zouden zijn.»

«Ik denk dat leven zonder Nico misschien wel beter is voor mij, hoe hard ik dat ook vind. Die vrouwen die bedrogen worden op televisie, dat is echt erg. En nu zit ik hier zelf. Hoe dom kan hij zijn. Ik heb 2,5 jaar aan hem verspild», besluit ze.

‘Temptation Island: Love or Leave’ is elke vrijdag om 20.35u te bekijken op Play5.