Tanja Dexters en vriend betrokken bij spectaculaire vechtpartij met ander koppel in Marbella (video)

Tanja Dexters en vriend betrokken bij spectaculaire vechtpartij met ander koppel in Marbella (video)
Instagram / @tanjadexters

Het zijn behoorlijk spectaculaire beelden uit de haven van Marbella: Tanja Dexters en haar vriend Michaël Peeters rollen er al vechtend met een ander koppel over de grond, elk iemand anders voor hun rekening nemend. De voormalige ex-Miss België en haar vriend ontkennen niet dat zij het zijn op de gedeelde video’s, maar willen via hun advocaat Omar Souidi wel context scheppen. Die zegt dat er op de filmpjes «in feite iets heel banaals te zien is».

«Tanja en Michaël zijn momenteel op vakantie in Marbella. Gisterenavond wandelen ze in Puerto Banus, het havengebied van de stad», legt Souidi uit in Het Laatste Nieuws. «De man met het witte hemd in de video’s is in het bezit van een havenkaart en wil z’n wagen snel parkeren. Hij vindt dat Tanja, Michaël en de rest van hun gezelschap te traag wandelen. Waarop hij de pas afsnijdt van het gezelschap waarmee Tanja en Michaël de avond doorbrachten. Wat erin resulteert dat de man met z’n wagen letterlijk over de tenen van een van de kennissen van Michaël rijdt. Daarop signaleert Michaël naar die man dat hij moest kalmeren, en dat er geen enkele reden is om zich zo te gedragen.»

Schaafwonden

De man zou vervolgens uit zijn wagen zijn gestapt en zowel Tanja als Michaël een duw gegeven hebben. «Waarop zij in het verweer gaan», aldus Souidi. «Ook de partner van die man bemoeit zich, en zet de aanval in op Tanja. Al bij al is het een storm in een glas hierbas. Er is geen bloed gevloeid.» Tanja en Michaël hielden aan de vechtpartij enkel wat schaafwonden over, al laat het incident wel een diepe indruk na. «Ze wisten echt niet wat hen overkwam. Het stel ging net op vakantie om hun zorgen van de voorbije maanden te vergeten en de bijhorende commotie een plaats te geven. En dan gebeurt er zoiets.» Voorlopig is het bekende koppel niet van plan om klacht in te dienen.