Olga en Harry uit ‘The Sky is the Limit’ verwachten eerste kindje: «Ik vind mezelf absoluut niet te oud»

Olga en Harry uit ‘The Sky is the Limit’ verwachten eerste kindje: «Ik vind mezelf absoluut niet te oud»
Belga / David Stockman

Heuglijk nieuws voor Olga en Harry, het sympathieke koppel uit ‘The Sky is the Limit’. Olga is immers in verwachting van hun eerste kindje, een meisje. Daar keken ze al héél lang naar uit. «We waren inderdaad al een jaar heel actief aan het proberen. Na medisch onderzoek bleek alles echter in orde, dus moesten we geduld oefenen, maar dat heb ik niet... Ik wilde liever gisteren dan morgen zwanger worden. Toen het maar niet wilde lukken, maakte me dat ongelukkig», vertelt ze in Story.

Afzonderen

Ook voor Harry was dat geen makkelijke periode. «Dat zorgde wel voor stress tussen ons. Zelf bleef ik rustig, maar Olga had een grote kinderwens dus ik begreep haar reactie. Ik wist wanneer ik haar met rust moest laten. Dan zonderde ik me af op de bovenverdieping of in de tuin. Ik denk dat Olga zich te hard focuste op een kind en het daardoor niet wilde lukken. De meeste zwangerschappen ontstaan na een ontspannen avondje uit. Ik heb geen idee wanneer het bij ons gebeurd is, maar een week voor we naar de Malediven op reis gingen, ontdekten we dat Olga zwanger was», klinkt het.

Niet voetballen

Olga wordt volgende maand 40 en Harry stapt in oktober op tram 6. Toch zien ze hun leeftijd niet als een hindernis. «Ik vind mezelf absoluut niet te oud. Ik ben nog steeds niet helemaal volwassen en voel me tien jaar jonger», zegt Olga. Ook Harry is er volledig klaar voor, al is hij opgelucht dat het een meisje wordt. «Toen een kennis op zijn 62ste papa werd, vond ik dat heel oud, maar ach, Hugh Hefner van de Playboy Mansion was nog een pak ouder. Ik ben wel blij dat het een meisje wordt. Ik zie mezelf op mijn zeventigste niet meer voetballen en ik denk toch dat een dochter andere interesses zal hebben. Ik ben wel blij dat mijn moeder van 86 dit nog mag meemaken. In 2020 ging haar gezondheid achteruit, maar nu ze weet dat we een kind verwachten, is ze er weer helemaal bovenop. Met Kerstmis hebben we de zwangerschap aangekondigd, mama kon het niet geloven. Een heel bijzonder moment dat ik op beeld heb vastgelegd», luidt het.

Risicovolle beginperiode

Angst voor complicaties heeft Olga niet. «Nee, mijn dokter zegt dat ik niet ongerust moet zijn omdat ik nog geen veertig ben. De eerste weken was Harry niet zo enthousiast, uit angst dat er iets zou mislopen tijdens de risicovolle beginperiode. Maar die zorgen zijn nu voorbij. Ik ben al dertig weken ver. Tijdens de winter kon ik mijn buikje goed verstoppen, maar nu kan ik het niet meer ontkennen», besluit ze.