Je kan nu voor een spotprijsje logeren in de sneakerkamer van DJ Khaled

Je kan nu voor een spotprijsje logeren in de sneakerkamer van DJ Khaled
Foto Airbnb

Fans van DJ Khaled en de betere sneaker houden maar beter 5 en 6 december vrij in hun agenda, want dan opent Khaled de deuren van zijn ‘sneaker kingdom’. Of althans een recreatie van zijn sneakerparadijs, gevuld met tientallen paren sneakers. Een overnachting kost slechts 11 dollar, een verwijzing naar de Amerikaanse schoenmaat van de rapper.

Luxediner

Naast een gigantische schoenenkast bestaat het verblijf ook uit een badkamer, buitenzwembad en loungeterras. Bovenop die luxe krijgen gasten bovendien een handgeschreven brief van Khaled en een gastronomisch diner van zijn restaurant ‘The Licking Miami Gardens’. Uiteraard krijgen ze ook een paar van Khaleds nieuwe sneakers mee: de ‘We The Best’ Air Jordan 5.

«Sneakers maken altijd al een GIGANTISCH deel uit van mijn leven», klinkt het bij de producer op Airbnb. «Ik ben dankbaar voor de kans om gasten te kunnen uitnodigen in mijn sneaker kingdom.»

Hoe boeken?

Een verblijf boeken in zijn sneakerkoninkrijk kan vanaf 29 november om 19:00 Belgische tijd. Je kan het verblijf hier checken.