Halsey-concert wordt nachtmerrie na zware regenval: ongedierte palmt podium in en zaal overstroomt (video)

Halsey-concert wordt nachtmerrie na zware regenval: ongedierte palmt podium in en zaal overstroomt (video)
Foto’s Twitter

Fans die hoopten om een fantastische avond te beleven met een van de grootste popsterren van het moment, werden woensdagavond letterlijk getrakteerd op een koude douche. Grote hits als ‘Closer’ en ‘Without me’ kreeg het publiek niet te horen die avond. Wel op de geluidsband: chaos en geschreeuw.

Aanvankelijk werd de show enkele uren uitgesteld, maar al snel werd duidelijk dat de avond op geen enkele manier nog zou kunnen doorgaan. Video’s, die circuleren op sociale media, maken al snel duidelijk waarom.

«Onmogelijk dat dit Halsey-optreden in Maryland echt is. WAT», schreef een fan op Twitter. Ze deelde een video waarin een rat of eekhoorn een duik neemt in een diepe plas regenwater.

Andere video’s tonen hoe de zaal aan een razendsnel tempo overstroomt.

«Hart gebroken»

AFP / J. C. Olivera

Halsey drukte haar verdriet uit op Twitter: «Maryland, ik weet niet eens wat te zeggen», schrijft ze. «Binnenkort zal ik een video posten waarin ik uitleg wat er gebeurd is. Maar nu ben ik er kapot van en in paniek en ik wil gewoon weten wanneer en/of jullie allemaal veilig thuis geraken. Ik hou ontzettend veel van jullie.»

Ze voegde er nog aan toe dat ze «enorm teleurgesteld» is over de manier waarop de zaal omging met de situatie. «Mijn uitgestelde concert zal elders doorgaan.»