Slechts elf Rode Duivels op zaterdagochtendtraining in Glasgow

Slechts elf Rode Duivels op zaterdagochtendtraining in Glasgow

Een dag na de 0-4 overwinning van de Rode Duivels tegen Schotland in Hampden Park hebben de Belgen getraind in het trainingscentrum van Celtic, vijftien kilometer verderop in Glasgow. Slechts elf Duivels tekenden present op het Celtic Lennoxtown Training Ground, onder wie de eerder afwezige Nacer Chadli. De elf spelers die vrijdagavond aan de aftrap verschenen bleven binnen, net als Thomas Vermaelen, Yannick Carrasco en Thomas Meunier.

De elf deelnemers aan de zaterdagtraining waren de drie reservedoelmannen (Davy Roef, Koen Casteels en Matz Sels) aangevuld met Toby Alderweireld, Leander Dendoncker, Hans Vanaken, Birger Verstraete, Leandro Trossard, Michy Batshuayi, Axel Witsel en Nacer Chadli. Vooral de naam van Chadli valt daarbij op: begin deze week ontbrak de kersverse speler van AS Monaco nog op de groepstrainingen.

De Rode Duivels trainen zondag nog in Schotland en vliegen maandag naar Reykjavik om IJsland daar dinsdagavond partij te geven op de eerste speeldag van de Nations League.

Bron: Belga