Neymar (PSG) heeft opnieuw last van voetblessure

Neymar (PSG) heeft opnieuw last van voetblessure

De Braziliaanse voetbalvedette Neymar heeft opnieuw last van het middenvoetsbeentje dat hij vorig jaar brak. Zijn club PSG hoopt dat de topaanvaller niet te lang buiten strijd is. Neymar moest gisteravond in de bekerwedstrijd tegen Straatsburg na een uur worden vervangen. Achteraf maakte PSG bekend dat de Braziliaan opnieuw pijn had aan het botje in zijn rechtervoet dat hij vorig jaar brak. De duurste voetballer ter wereld (222 miljoen euro) werd in maart 2018 geopereerd en was maar net op tijd fit voor het WK.

"Voor de behandeling wachten we af hoe de blessure de volgende dagen evolueert. We houden alle therapeutische opties open", laat PSG weten.

Zijn coach Thomas Tüchel had na de bekermatch, door PSG met 2-0 gewonnen, gezegd dat Neymar bezorgd was omdat hij pijn voelde op dezelfde plaats als waar hij zijn breuk had opgelopen.

PSG, de autoritaire leider in de Franse competitie, speelt op 12 februari in de achtste finale van de Champions League op het veld van Manchester United. De return is drie weken later (6 maart).

Bron: Belga