Meghan Markle praat voor het eerst over haar relatie met prins Harry

Meghan Markle praat voor het eerst over haar relatie met prins Harry

Een geheim was het al maanden niet meer, maar nu heeft de Amerikaanse actrice Meghan Markle ook voor het eerst in het openbaar gesproken over haar relatie met de Britse prins Harry. "Wij zijn zeer verliefd en gelukkig", zo bekende ze dinsdag aan het blad Vanity Fair. Dat prins Harry en Markle een stel waren, raakte eind vorig jaar bekend. In Vanity Fair legt Markle nu uit dat hun romance al maanden eerder begon. De 36-jarige actrice uit Californië ontmoette Harry in juli vorig jaar via gemeenschappelijke vrienden en ze waren al maanden aan het daten vooraleer het nieuws de pers haalde.

Haar relatie met Harry heeft Markle naar eigen zeggen niet veranderd, maar uiteraard loopt ze als partner van één van de favoriete doelwitten van de schandaalpers prominent in de kijker. "Sommige dagen lijkt dat moeilijker dan andere", geeft ze toe. "Maar ik krijg steun van mensen rondom mij en uiteraard van mijn vriend."

Harry, die binnen enkele dagen 33 jaar oud wordt, had vorig jaar hard uitgehaald naar de paparazzi

en de wijze waarop de rioolpers zijn vriendin bejegende en haar verleden onder de loep nam. Maar Markle verzekert in Vanity Fair dat de hetze haar koud laat en dat ze geen artikels over haar leven of carrière leest.

Bron: Belga