Jupiler Pro League - Ruud Vormer blijft Club Brugge trouw

Jupiler Pro League - Ruud Vormer blijft Club Brugge trouw

Ruud Vormer heeft zijn contract bij Club Brugge verlengd. De Gouden Schoen ligt tot 2022 vast in het Jan Breydelstadion, zo maakte de landskampioen zondag vlak voor de aftrap van de Supercup bekend. De Nederlandse middenvelder lag nog tot medio 2020 onder contract bij Club Brugge, dat de dertigjarige Vormer voor zijn boerenjaar beloont met een nieuw contract.

Blauw-zwart plukte Vormer in 2014 weg bij het Nederlandse Feyenoord. Sindsdien groeide de Nederlander uit tot de sterkhouder en publiekslieveling van de Bruggelingen. Met Vormer in het team won Club twee landstitels, een beker en de Supercup. Afgelopen seizoen volgde het orgelpunt met de Gouden Schoen en zijn eerste cap voor Oranje.

"We zijn heel blij met deze contractverlenging", reageerde manager Vincent Mannaert op de clubwebsite. "Als Belgische Club is het nooit eenvoudig om de Gouden Schoen in eigen land te houden, maar beide partijen gaven snel aan met elkaar verder te willen. Ruud voelt zich thuis bij Club en Club houdt van Ruud. De kapitein blijft aan boord."

.

Bron: Belga