"Geloof in jezelf maakt het verschil", zegt Lukaku na stuntzege in Parijs

"Geloof in jezelf maakt het verschil", zegt Lukaku na stuntzege in Parijs

Romelu Lukaku scoort tegenwoordig met de ogen dicht en dat weten ze nu ook in Parijs. De Rode Duivel had met twee doelpunten een groot aandeel in de 1-3 stuntzege van Manchester United tegen PSG. Voor Lukaku was het de derde match op rij waarin hij de netten twee keer deed trillen. Eerder lukte hem dat in de competitie tegen Crystal Palace en Southampton. "In jezelf geloven kan het verschil maken in momenten als deze. Ik ben trots op mijn team Manchester United", schreef hij afgelopen nacht in een korte boodschap op Twitter.

Meteen na de wedstrijd verklaarde 'Big Rom' dat de spelers, ondanks de 0-2 nederlaag uit de heenmatch, altijd in de kwalificatie bleven geloven. "We wisten dat we geduldig moesten zijn en dat als we verdedigend goed zouden spelen, er zeker mogelijkheden zouden komen. Zij maakten foutjes en wij hebben daarvan geprofiteerd."

Marcus Rashford scoorde uiteindelijk diep in de toegevoegde tijd na een discutabele strafschop de bevrijdende 1-3. Lukaku wilde de onverhoopte kwalificatie van zijn team voor de kwartfinales van de Champions League geen mirakel noemen. "Manchester United heeft in het verleden al vaker voor exploten getekend. We willen dit elke wedstrijd tonen. Zolang de scheidsrechter niet affluit, moet je er voluit voor gaan en dat hebben wij vandaag nog eens getoond."

Bron: Belga