Vrouw stuurt date per ongeluk gênant bericht over haar beha: «Ik schaam me dood!»

Vrouw stuurt date per ongeluk gênant bericht over haar beha: «Ik schaam me dood!»
Pexels

De man, ene Kris, deelde het geestige tafereel op TikTok. De date was een succes, want ze sliepen die nacht samen. Toen de vrouw de volgende ochtend vertrok, stuurde ze hem een bericht dat niet voor hem bedoeld was. «Ik ben net bij hem vertrokken. Ik heb mijn beha daar achtergelaten zodat hij me opnieuw moet contacteren. Ik denk dat ik verliefd ben. Hoe was je avond?», stuurde ze.

Terugsturen

Kris reageerde met een knipoog op het bericht. «Ik had een heel leuke nacht. Dat was trouwens met jou. Ik veronderstel dat dit bericht niet voor mij bedoeld was?», antwoordde hij haar. «Oh mijn God, negeer, negeer, negeer! Ik schaam me dood!», geneerde de vrouw zich.

Slimme meid

Het filmpje werd al meer dan 47.000 keer bekeken. Zijn volgers liggen in een deuk, al vermoeden de meesten dat ze het bericht opzettelijk naar hem stuurde. «Dat is iets wat ik ook zou doen. Ik liet mijn tandenborstel opzettelijk daar», «Het werkte wel, niet? Je stuurde haar terug. Slimme meid!», en «Ik denk dat het bericht gewoon voor hem bedoeld was en dat ze goed genoeg wist waar ze mee bezig was», klinkt het onder meer in de reacties.

@krismct

Dating Fail Part 7 #BurberryTB #krismct #fypシ #fail #datingfail #tinder #tindertok

♬ Oh No - Kreepa