Vrouw krijgt kritiek op outfit voor sollicitatie: «Ze moeten weten dat ik borsten heb» (video)

Vrouw krijgt kritiek op outfit voor sollicitatie: «Ze moeten weten dat ik borsten heb» (video)
TikTok / @xoemmss

De vrouw, ene Emma, solliciteerde onlangs bij restaurantketen Twin Peaks. Ze droeg een topje met een diepe decolleté. Haar vriendje fronste echter de wenkbrauwen toen hij haar outfit zag. Hij vond het «ongepast en onprofessioneel». Toch kreeg Emma de job.

Emma deelde een video op TikTok waarop de bewuste outfit te zien is. «Je snapt het niet. Ze moeten weten dat ik borsten heb», schreef ze erbij als boodschap naar haar vriend toe.

Steun

Het filmpje werd inmiddels al anderhalf miljoen keer bekeken. Haar volgers begrijpen de keuze van haar outfit volkomen. «Je moet je nu eenmaal kleden naar de situatie. Je draagt niet dezelfde outfit bij een sollicitatie van Walmart als bij Hooters», «De vuistregel is: kleed je naar de job die je wil, niet de job die je hebt», en «Het was blijkbaar niet onprofessioneel, want je hebt de job», klinkt het onder meer in de reacties.

Een enkeling vond haar outfit toch niet alles. «Vandaar dat ik niet aangenomen werd. Ik blijf me professioneel kleden, want zo ben ik opgevoed», lezen we ook.

@xoemmss

Bae you don’t understand they need to know I have t!ts 😩😂

♬ I Need Sum Money - Q🥀

@xoemmss

Fridays outfits gonna be suppaaa cute lol #fyp #twinpeaks #twinpeaksgirls

♬ original sound - Em🦋