Vrouw betrapt man met halfnaakte minnares: «En dat voor de camera die hij zelf installeerde...» (video)

Vrouw betrapt man met halfnaakte minnares: «En dat voor de camera die hij zelf installeerde...» (video)
TikTok / @kaylie271

De vrouw, ene Kaylie, deelde het filmpje enkele maanden geleden al, maar postte het opnieuw omdat het haar meest virale filmpje van 2021 was. Op de beelden van de bewakingscamera zien we haar man het huis uit komen, gevolgd door zijn minnares die enkel een T-shirt draagt. Ze nemen al kussend afscheid van elkaar.

Ziekte als uitvlucht

Kaylie was op dat moment een weekendje weg met haar familie. Haar man ging niet mee omdat hij zich zogezegd ziek voelde. Toen ze de beelden bekeek, wist ze meteen waarom hij zo nodig thuis bleef en zette ze een punt achter hun relatie. «Wanneer je man te ziek is om op familie-uitstap te gaan», schrijft ze erbij.

In een update legt ze uit dat hij «niet de slimste thuis is» omdat hij haar kuste «voor de camera die hij zelf installeerde». Ze is overigens niet alleen boos op hém. «De schuld ligt vooral bij mijn echtgenoot omdat hij de affaire begon, maar die vrouw deed er wel gezellig aan mee», zucht ze.

Verontwaardiging

Het TikTok-filmpje werd meer dan 5 miljoen keer bekeken. Haar volgers reageren erg verontwaardigd. «Wat? Hij nodigde haar uit in júllie huis?», «Ik vind het jammer dat je dit moest meemaken, maar gelukkig heb je er wel bewijs van», «Heeft ze nu écht geen broek aan?», en «De manier waarop hij controleert of de kust veilig is...», klinkt het onder meer in de reacties.

@kaylie271

#cheater #garbage #fyp

♬ original sound - Kay