Review van diep uitgesneden topje gaat viraal: «Mijn borsten vallen er bijna uit!»

Review van diep uitgesneden topje gaat viraal: «Mijn borsten vallen er bijna uit!»
TikTok / @raveholo

De vrouw, ene Alexis, bestelde een diep uitgesneden topje bij de Chinese online winkelketen SHEIN. Ze had het gezien in een filmpje van iemand die het ook uitgeprobeerd had en die beweerde dat het ook voor vrouwen met grote borsten perfect te dragen was.

Ogen uitsteken

Alexis schrok zich echter een hoedje toen ze het paste en richtte zich in een hilarische video tot de originele uploader. «Ik heb een eitje met je te pellen, want je zei dat het topje perfect was voor vrouwen met grote borsten. Eén verkeerde beweging en ik steek iemand een oog uit. Zie je mij zo al buitenkomen?! Ik durf niet eens te bewegen of te luid te praten, want mijn borsten vallen er bijna uit. Misschien kan ik het proberen met héél stevige tape?», knipoogt ze.

Verdeelde reacties

De video werd intussen al meer dan 100.000 keer bekeken en lokte heel wat gemengde reacties uit. «Oh mijn God, doe het niet!», en «Ik had dit ook bijna gekocht, maar nu ik het bij jou zie terwijl ik dezelfde grootte van borsten heb, ga ik het niet doen». Maar ook: «Ik zie het probleem niet», en «Je poseert ermee op TikTok, dus waarom zou je er niet mee buiten kunnen komen?», wordt er gereageerd.

@raveholo

#stitch with @itsnanacastro don’t mind my hair... it’s been a rough day. But I’m sorry bestie I’m suing you for lying to me like this😭 #shoppingfail

♬ She Make It Clap - Soulja Boy

TikTok / @raveholo