Ophef over vrouw die huwelijk verpest door gras te maaien: «Zo zielig van haar!» (video)

Ophef over vrouw die huwelijk verpest door gras te maaien: «Zo zielig van haar!» (video)
TikTok / @vampyyric

Een koppel dat onlangs trouwde had zich hun grote dag wel anders voorgesteld. Tijdens de huwelijksceremonie maaide een vrouw die een beetje verderop woonde het gras af. Dat veroorzaakte heel wat lawaai, in die mate dat de trouwers hun huwelijksgeloften zelfs niet goed konden horen. Enkele gasten spraken de vrouw erop aan, maar tevergeefs.

Opzettelijk

De video werd intussen al meer dan 300.000 keer bekeken. De meesten begrijpen niet wat de vrouw bezielde. «Ik heb gewoonweg geen woorden voor het vreselijke gedrag van die vrouw», «Ze deed het overduidelijk met opzet», «Zo zielig van haar!», en «Wel, ik zou vanaf nu minstens één keer per week in het midden van de nacht komen aanbellen bij haar», lezen we onder meer in de reacties.

Gratis locatie

Anderen vonden dan weer dat het «haar goed recht is om te doen wat ze wil op haar eigen grondgebied». «Daar moet je mee kunnen leven als je niet betaalt voor een locatie», en «Het is haar eigendom, ze heeft er niet voor gekozen dat er daar een huwelijk zou plaatsvinden», klinkt het ook.

@vampyyric

some people are so miserable #karen #wedding #weddingruined #ruines #SlurpeeRun #karens #karensgoingwild #karensoftiktok #fyp #fypシ

♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux