OnlyFans-model uit luxeverblijf gezet nadat ze DEZE foto deelt op Instagram

OnlyFans-model uit luxeverblijf gezet nadat ze DEZE foto deelt op Instagram
Instagram / @karley_stokes

Karley Stokes verbleef eind mei met enkele vrienden in een luxeverblijf in Florida om te genieten van rust en haar yoga-video’s eens op een andere plaats op te nemen. Ze telde daar 21.000 euro en een waarborg van 4.000 euro voor neer.

Poseren aan zwembad

De eigenares van het pand had toch haar twijfels over de groep mensen. Ze maakte hen duidelijk dat er absoluut geen vuile filmpjes mochten worden opgenomen. Dat gebeurde niet, maar toen de 29-jarige influencer een bikinifoto aan het zwembad maakte en op Instagram deelde, werd de groep uit het huis gezet door een bewaker.

Barbecue

Volgens Karley was de foto dan ook de reden van de eigenares om hen buiten te gooien. «We zaten in de tuin aan het zwembad – waar ik de foto genomen had – en rond 13 uur kwam een bewaker ons zeggen dat we er niet langer mochten blijven. Dat was te gek voor woorden. We hadden totaal niets illegaals gedaan. Iedereen had zwemkledij aan en we waren gewoon aan het barbecueën. We waren er nog geen 24 uur», vertelt ze in Daily Star.

Gedeeltelijke terugbetaling

De eigenares beweerde dat Karley en haar vrienden de huisregels hadden overtreden. «We annuleren jullie verblijf omwille van een overtreding van de huisregels en misleidende informatie bij jullie aanvraag», klonk het. Karley en haar vrienden kregen een gedeeltelijke terugbetaling, maar tot op heden nog niet het volledige bedrag en de waarborg.