Model krijgt celstraf nadat ze DEZE gewaagde foto vlakbij Kremlin deelt

Model krijgt celstraf nadat ze DEZE gewaagde foto vlakbij Kremlin deelt
Twitter / @RitaFoxXXX

Ksenia Damova, die zich op OnlyFans Rita Fox noemt, poseerde onlangs voor de camera met op de achtergrond de Nicolaastoren in Moskou. Die toren maakt deel uit van de Kremlinmuur die het historische centrum van Moskou omwalt. De influencer trok daarbij haar broek naar beneden waardoor haar achterwerk zichtbaar was. Ze deelde het kiekje vervolgens op sociale media.

Niet haar bedoeling

De Russische autoriteiten konden daar echter niet mee lachen en veroordeelden haar tot 14 dagen cel voor openbare zedenschennis. In haar verdediging stelde ze dat het nooit haar bedoeling was om «onze grootvaders en overgrootvaders te schofferen». «Ik ben altijd een chauvinist geweest. Ik hou van Rusland. Voor de eerste keer in mijn leven bezocht ik het Kremlin en het Rode Plein», klinkt het in Daily Star.

Verontwaardiging

Op haar OnlyFans gaat ze feller tekeer. «Mijn achterwerk is bekend geworden in heel Rusland. Dat heeft me 14 dagen cel opgeleverd. In plaats van de echte criminelen te pakken, straffen ze me voor een foto met het Kremlin op de achtergrond», aldus Damova.

A post shared by Casting Direct UK (@castingdirectuk)