EK-presentatrice beroert Italië met ‘gênant’ moment: «Heeft ze wel een onderbroek aan?» (video)

EK-presentatrice beroert Italië met ‘gênant’ moment: «Heeft ze wel een onderbroek aan?» (video)
Screenshot Twitter

Het zogenaamde incident met Rai-presentatrice Paola Ferrari gaat vlot over de tongen in Italië, waar ook de beelden van Ferrari’s ‘Basic Instinct’-moment massaal gedeeld worden. De 60-jarige Italiaanse droeg een mooie lange zwarte jurk tijdens de live-uitzending van het EK voetbal gisterenavond, maar de aandacht van de kijkers ging vooral naar wat ze niét droeg. Althans, dat lijken de beelden uit te wijzen: wanneer Ferrari, die met gekruiste benen neerzit, haar benen weer naast elkaar zet en ze vervolgens weer kruist, is er van ondergoed weinig spoor.

Volgens de journaliste is dat echter een illusie, en droeg ze wel degelijk ondergoed. «De beelden zijn viraal gegaan, en ze gebruiken hier meer VAR-technologie voor dan op het veld van het Europees kampioenschap», reageerde Ferrari, die ook kritiek krijgt omdat ze de namen van buitenlandse voetballers verkeerd uitspreekt. «Het is een beetje overdreven, ik heb twee avonden gepresenteerd MET onderbroek», klinkt het. Sommige aandachtige voetbalfans meenden tevens een vlindertatoeage te hebben ontwaard in de intieme zone van Ferrari, maar ook dat ontkent ze stellig.

Sharon Stone

De beelden doen erg denken aan de beroemde scène uit ‘Basic Instinct’, waarin actrice Sharon Stone dezelfde beweging maakt met haar benen - zonder ondergoed. Wat vindt Ferrari van die vergelijking? «Ze is een van de meest sexy vrouwen ter wereld, maar ik geef voorkeur aan mijn gezondheid en hygiëne», aldus de Italiaanse.