Deze winkelketen zoekt mensen die gratis wijn willen proeven

Leuk nieuws voor liefhebbers van wijn: winkelketen Aldi zoekt mensen die houden van wijn voor hun Aldi Wine Club. Het enige wat je moet doen is zes weken lang drie verschillende wijnen testen. Klinkt als een droom toch?
door
hannah.petitjean
Leestijd 1 min.

Aldi zoekt voor hun nieuwe concept 'Aldi Wine Club' dertig mensen die zes weken lang drie verschillende wijnen willen uittesten. In ruil voor een review krijg je de drank gratis opgestuurd samen met enkele tips van een deskunidge. Het enige wat je moet hebben is een interesse in wijn. Het gaat wel om een Britse oproep, maar je kan altijd je kans wagen. Mits je een woordje Engels praat, uiteraard.

Hoe kan je solliciteren?

Om te beginnen moet je het Instagram-en Twitter-account van Aldi volgen. Daarna stuur je een mailtje naar wineclub@aldi.co.uk met daarin je naam, de gebruikersnamen van je Twitter- en Instagram-account, een bewijs dat je meerderjarig bent en een motivatie van max. 150 woorden. Daarna is het afwachten en hopen dat je bij de gelukkigen hoort. En zo niet, kan je altijd nog zelf langs de supermarkt passeren en gewoon een flesje kopen.