Zorgen voor Bill Clinton?: “Ghislaine Maxwell heeft tal van sekstapes van vrienden van Epstein”

Foto AFP / J. Eisele

“Ghislaine Maxwell heeft de kopieën van alle sekstapes die Jeffrey Epstein sekstapes maakte in haar bezit. Ze zal niet twijfelen om de beelden te gebruiken als verzekeringspolis om zichzelf te redden.” Dat schrijft de Britse krant Daily Mail na verklaringen van een voormalige vriend.

De 58-jarige ex-vriendin van miljardair Jeffrey Epstein werd afgelopen week gearresteerd in haar schuilplaats in het noordoosten van de VS. Ze wordt beschuldigd van sekshandel en het verleiden van minderjarigen. Volgens tal van getuigenissen zou ze jonge meisjes geregeld hebben voor Epstein. Soms deed Maxwell zelf ook mee aan het misbruik van de minderjarigen.

Bill Clinton

Tijdens de inval bij Epstein vorig jaar vonden speurders duizenden pikante foto’s en beelden van (vaak minderjarige) meisjes. Hij filmde ook de rijke gasten die bij hem op bezoek kwamen, zodat hij macht over hen zou kunnen blijven uitoefenen. Onder meer Bill Clinton was een goede vriend van Epstein.

Bevind Bill Clinton zich opeens in nauwe schoentjes?

Get out of jail free card

“Ghislaine is altijd bijzonder sluw geweest. Natuurlijk heeft ze zichzelf ingedekt”, vertelt een voormalige vriend legde aan Daily Mail. “De geheime voorraad sekstapes die Ghislaine volgens mij ergens heeft liggen, zouden haar uit de gevangenis kunnen houden, als de autoriteiten bereid zijn te onderhandelen. Ze heeft kopieën van alles wat Epstein had. Ze zou zo wel voor een serieuze impact kunnen zorgen. Want als Ghislaine ten onder moet gaan, dan neemt ze heel wat anderen met zich mee.”

Jeffrey Epstein, de pedofiele miljardair die onder verdachte omstandigheden “zelfmoord” pleegde.