Genodigde op huwelijksfeest onder vuur omdat ze aandacht steelt met "te uitdagende outfit" (foto)

Een vrouw heeft de wind van voren gekregen omdat ze met alle aandacht ging lopen op een trouwfeest. Ze droeg immers een heel opvallende outfit...
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

De foto van de bewuste vrouw werd gedeeld op Reddit. De persoon die het kiekje in de groep gooide is van mening dat de vrouw door zich zo te kleden de aandacht naar zich toe trok ten koste van de bruid, die op haar trouwdag alle aandacht verdient.

Ongepast

Heel wat mensen reageerden met gefronste wenkbrauwen. “Ik vermoed dat ze een eitje te pellen had met de bruid. Haar kleedje is veel te pikant voor een trouwfeest”, “Ik ben totaal niet verlegen of preuts, maar zoiets zou ik nooit durven dragen op een huwelijksfeest, en mijn vriendinnen evenmin”, en “Prachtig kleedje en ze ziet er fantastisch uit. Het is alleen niet echt gepast voor een trouw”, klinkt het onder meer.

Influencers

Toch zagen sommige mensen er niet veel graten in. “Hoewel het te gewaagd is voor mij en mijn vriendinnen kan ik me inbeelden dat het de norm is in sommige kringen, zoals bijvoorbeeld bij influencers die zich vaak opvallend kleden”, lezen we.

Reddit