Hond vindt vals gebit van baasje en steekt het in zijn mond: “Grappigste wat ik ooit gezien heb” (video)

I AM DYINGGGG PLEASE EXCUSE MY LAUGH Milo and his antics are on Instagram + Facebook so follow for more "Milo and his mohawk"

Posted by Stacie Jane Owen on Thursday, June 11, 2020

Honden kunnen deugnieten zijn, maar Milo deed wel érg zijn best onlangs. Hij snuffelde in de kamer van zijn baasje en vond een vals gebit. Tja, uitproberen dan maar?

Stacie Owen woont in Llandudno (Wales) en heeft een geestige hond, een Jack A Poo (mix van Jack Russell Terrier en Miniature Poodle; red.) De guitige viervoeter, Milo, leerde onlangs uit zichzelf kasten en schuiven openen. Tijdens zijn meest recente zoektocht in de slaapkamer van zijn baasje trof hij een vals gebit aan.

Trots

Omdat hij plots opvallend rustig was boven, nam Stacie toch eens een kijkje. En daar zat Milo, met een vals gebit in zijn mond. “Hij houdt ervan om dingen in zijn mond te steken. Hij is erg trots als hij iets gevonden heeft. Elke keer als we gaan wandelen, neemt hij iets mee naar huis”, vertelt Stacie in Daily Mirror.

Lachen

Zijn guitenstreek ging viraal en bracht heel wat mensen aan het lachen. “Dit is het grappigste wat ik in jaren gezien heb. Ik heb tranen van het lachen”, “Het gelach is al even hilarisch als het hondje”, en “Hij ziet er zo blij uit met zijn nieuwe tanden”, klinkt het onder meer.