Schattig! Deze stoere buldog is triest omdat hij niet buiten mag spelen

buldog
Instagram / @popthebulldog

Niet alleen mensen hebben het moeilijk met een lockdown. Ook honden zijn verdrietig omdat ze niet buiten kunnen spelen. Zo ook de stoere buldog Big Poppa. 

De foto die zijn baasje maakte – waarop hij verlangend naar buiten kijkt – gaat viraal op het internet. “Alles wat ik wil is met kinderen in het gebouw spelen, maar door het coronavirus kan ik dat niet”, schrijft zijn baasje op de Instagram van de 3-jarige Big Poppa. Met ze meespelen mag niet vanwege de social distancing. “Ik kijk naar ze vanaf het balkon.”

Baasje Rashida Elles probeert Big Poppa al dagen op te vrolijken, maar tevergeefs. Want Big Poppa kijkt nog steeds naar de kinderen die op de binnenplaats aan het spelen zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Looking for Children to play with 😔

Een bericht gedeeld door Big Poppa aka BiggieSmalls (@popthebulldog) op

Ik probeer hem bezig te houden, maar hij houdt enorm veel van spelen met kinderen”, schrijft Elles. “Dat hij ze wel ziet, maar niet mee kan doen: ik denk dat het heel moeilijk is voor hem.”

Nieuwe vriendjes

Er is gelukkig ook goed nieuws. Doordat de foto van Big Poppa viraal is gegaan, heeft hij héél véél nieuwe vriendjes. “Ik had nooit gedacht dat ik zoveel nieuwe vrienden zou hebben”, schrijft Elles namens de buldog op Instagram. “Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten na de quarantaine.” Wij kunnen ook niet wachten!

Bron: Metro Nederland