Honger? Deze website bundelt alle restaurants die afhaalservice organiseren

afhaalservice
Foto Unsplash

Nu alle restaurants en cafés moeten sluiten, ben je aangewezen op je eigen kookkunsten. Of dat dacht je maar… Veel restaurant organiseren nu een afhaalservice, zodat ze open kunnen blijven. Maar bij welke eetgelegenheden kan je nog terecht? Om op die vraag een antwoord te bieden, lanceert Onlinewerkrooster een website met afhaalpunten van horecazaken.

Geïnteresseerde horecazaken kunnen zich gratis voor de website waarkanikafhalen.be aanmelden. Op één dag tijd hadden al meer dan 400 ondernemers hun afhaalservice geregistreerd.

Door de noodzakelijke sluitingsmaatregelen die de Nationale Veiligheidsraad nam om het coronavirus in te dijken, gaan de horecazaken nog zeker de komende weken zware tijden tegemoet. Het aantal initiatieven van horeca ondernemers om deze periode zo goed mogelijk het hoofd te bieden, liet niet lang op zich wachten. Zo werden voorraden verkocht en werden afhaalmaaltijden in veel restaurants mogelijk.

“Met deze website willen wij zoveel mogelijk horecazaken in kaart brengen waar je tijdens deze coronatijden maaltijden kan afhalen. Zo willen we de horeca-ondernemers een hart onder de riem steken. Ze staan er niet alleen voor!”, aldus Nick Geys, zaakvoerder van Onlinewerkrooster.