VIDEO. Eerste ontmoeting tussen de singles en koppels bij ‘Temptation Island’

Foto SBS

Het is weer zover: vanavond begint het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’. De afgelopen weken konden we kennismaken met de vier koppels en met de verleiders en verleidsters die hen het vuur aan de schenen zullen leggen. Deze preview toont de eerste ontmoeting tussen de singles en de kandidaten.

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ staat weer voor de deur. De mannen en vrouwen zijn van elkaar gescheiden en de verleidelijke singles zijn aangekomen op het eiland. De eerste ontmoeting met de vrijgezellen is niet wat de meesten hadden verwacht. De mannen komen namelijk oog in oog te staan met de verleiders, de vrouwen met de verleidsters.

Het vorige seizoen viel wat tegen, maar volgens Annelien Coorevits hebben we dit jaar niets te vrezen. “Het vertrouwen van de koppels wordt meer dan ooit op de proef gesteld. En er worden nieuwe elementen geïntroduceerd waardoor de spanning vaak nog extra te snijden is. Ik durf nu al te beloven dat het er helemaal anders aan toe gaat dan vorig jaar. Toen deden de koppels vooral mee om bekend te worden,” vertelt de 33-jarige presentatrice in Story.